Neverovatna ljubavna priča – nisu se ni videli

Aron je kreativni fotograf koji živi u SAD-u. I Rozi je fotograf ali stanuje u Velikoj Britaniji. Slučajno su primetili jedan drugoga na Internetu, a uzajamno praćenje se pretvorilo u istinitu simpatiju. Onda se desilo nešto neverovatno. Odlučili su da naprave zajednički fotoalbum iako ih deli 7000 kilometara.
Rozi se slikala i slala snimke Aronu, koji birao odgovarajući interijer i osvetljenje, a onda je od dva snimka stvarao jedan.

aaron-01

„Ovo je naša prva zajednička fotografija, iako se nikad nismo videli. Uskoro ću biti najsrećnija devojka na svetu“.
Na kraju sve izgleda tako da nemate šanse da pogodite da nisu zajedno. „Odlučili smo da kreiramo sopstveni svet u kojem možemo da budemo zajedno. Tako možemo da izrazimo našu ljubav“, – objasnio je par u svojem blogu.

aaron-02

„Neko me je pitao, kako Aron i ja savladavamo razdaljinu. Naravno 7000 km nije malo, ali ako ćemo iskreno, ja ih ni ne primećujem. Svako veče pričamo telefonom pa zaspimo zajedno. I ja odbrojavam sekunde čekajući kako ćemo spavati na istom jastuku“.

aaron-03

„Mislim da ćemo se uskoro naći i da smo sada bliži nego ikada pre. Svaku noć osećam da je pored mene, a ne udaljen hiljadama telefonskih kablova. Skoro smo zajedno, i to je najneverovatniji osećaj na svetu“.

aaron-04

aaron-05

aaron-06

„Prošlo je dva meseca otkad smo postali zavisni jedan od drugoga i zaljubljena sam u njega do ušiju“.

aaron-07

aaron-08

„Ovako treba da izgleda naš prvi poljubac“.

aaron-09

„Napravili smo ovaj snimak uzevši za osnov moju spavaću sobu. To je zahtevalo oko 2,5 sata, ali rezultat je ispao magičan. Tako smo blizu, a tako daleko“.

aaron-10

„Niko mi nokad nije toliko trebao, i sada se osećam skroz bespomoćno. Nikad nisam volela onoliko bezuslovno, koliko Aron voli mene. On je najčudesniji čovek na ovoj planeti. Želim kod tebe!“

aaron-11

„Toliko sam srećna da ćemo se uskoro videti i jako sam uznemirena pred naš sastanak“.

aaron-12

aaron-13

aaron-14

Priča, koju je sama Rozi ispričala, ubrzo se proširila Internetom, fotografije zaljubljenih su izazvali brojne reakcije 9 meseci nakon upoznavanja dvoje fotografa su se mnajzed našli.
„Dok sam se brinula zašto Arona još uvek nema na Londonskom aerodromu, prikrao mi se otpozadi i digao na ruke. Osećaj je bio zaista divan! Naša priča tek počinje!“